-34%

Het grote diplomaboek

Vorige Artikel 33 van 151 Volgende
€ 14,99 € 9,95 (inclusief btw)

In dit boek staan maar liefst 28 diploma's voor o.a. zelf tanden poetsen, fietsen zonder zijwieltjes, op het potje, zelf de jas aan doen, voor het eerst naar de kapper en nog meer leuke dingen waarvoor kinderen een diploma kunnen krijgen.
Behalve voor kinderen zitten er ook drie leuke diploma's in voor de mama's, namelijk: 'Mama kan weer lekker doorslapen', 'Voor de liefste, coolste, mooiste, tofste mama van de hele wereld' en 'Mama gaat er op uit!' En speciaal voor de papa's is er een 'De liefste,beste, coolste knuffelbeer van het heelal diploma'. Deze diploma kunnen kinderen bijvoorbeeld voor vaderdag als extraatje geven want ook voor de wat grotere kinderen is het nog leuk om zo'n diploma te geven aan je papa (of mama) 

Met dit setje diploma's heb je voor bijna elke mijlpijl een leuk diploma om aan je kind te geven. Behalve dat het leuk is voor kinderen, heb je zelf ook nog een leuke herinnering aan de bijzondere momenten en weet je voor altijd op welke data deze momenten waren (want die data zet je op het diploma).
Tevens is dit diplomaboek ook een heel leuk (kraam)cadeautje om aan jonge ouders te geven.
Alle diploma's zijn makkelijk uit het boek te halen en zijn gemaakt van stevig karton. Hierdoor zullen de diploma's lang mooi blijven!

© 2013 - 2022 Studio Sproeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel