Bliss kids

Artikel 1 van 40
€ 39,95 (inclusief btw)

Samen met je kind op persoonlijke ontdekkingsreis

Bliss Kids is een tool voor kinderen vanaf zes jaar om hun authenticiteit te vieren, weerbaarheid te ontwikkelen en zelfvertrouwen te vergroten. De kaartenset bevat veertig prachtig geïllustreerde kaarten en een werkboek met per kaart uitleg, een of meerdere creatieve oefeningen en reflectievragen. Als ouder of begeleider kun je jouw kind(eren) al in vijftien minuten per dag op speelse wijze in aanraking laten komen met persoonlijke ontwikkelingsthema’s. Zoals het omgaan met emoties, het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en het creëren van een growth mindset..

De oefeningen leren kinderen om met een nieuwsgierige blik naar zichzelf, elkaar en de wereld te kijken. Met als doel om zichzelf en hun omgeving te ontdekken, begrijpen en te omarmen.

Wij willen kinderen alle levenslessen meegeven die wij hadden willen leren op school.
Manouk Maalderink & Louise Cnossen

De zeven thema’s van Bliss Kids:

  1. Nieuwsgierige blik naar jezelf
  2. Omgaan met emoties
  3. Omgaan met tegenslag
  4. Van hoofd naar lichaam
  5. Een positief zelfbeeld ontwikkelen
  6. Een groeimindset ontwikkelen
  7. Open & nieuwsgierige blik naar buiten

Afmetingen: 213 x 150 x 25 mm.

Duurzaamheid: Bliss Kids is in samenwerking met de duurzaamste drukkerij van Nederland geproduceerd. Door het gebruik van eigen zonnepanelen is deze drukkerij bijna volledig zelfvoorzienend en wordt voor het resterende deel 100% groene stroom gebruikt. Verder wordt alleen met FSC gecertificeerd papier gewerkt, wordt bio-inkt gebruikt en is de productie CO2-neutraal. De CO2-uitstoot wordt namelijk gecompenseerd met Greensand, een natuurproduct dat helpt om CO2 op te ruimen.

© 2013 - 2024 Studio Sproeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel