Uitverkocht

Droomhuis

Artikel 2 van 7
€ 14,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Pakje Droomhuis wordt vooral cadeau gegeven aan kinderen van 6 jaar en ouder. Kleuters kiezen er vaak voor om een kijkdoos te maken. Zij hebben soms wat hulp nodig bij de uitvoering van hun plannen. Oudere kinderen kunnen zelfstandig een huis met 2 verdiepingen knutselen.

Welke materialen zitten er in Pakje Droomhuis?

Pakje Droomhuis bevat je een verhaal over een 17 eeuws poppenhuis dat nog altijd in het Rijksmuseum te bewonderen is. Daarnaast is er een miniboekje met een stappenplan: een huis zoeken, stofferen, meubileren en inrichten. Verder vind je allerlei materialen zoals: een plastic figuurtje, een kringloopvondst, stof, behang, vinyl of vloerbedekking, een kleedje, touw, pennendopjes, postzegels, diaraampjes, luciferhoutjes, dominostenen, kurken en nog veel meer. LET OP: het zakje bevat kleine (puntige) onderdelen, die niet geschikt zijn voor jonge kinderen die spullen in hun mond stoppen!

Zijn alle knutselpakketten hetzelfde?

In dit knutselpakket vind je allerlei industriële restproducten, originele vondsten uit de kringloopwinkel en van de rommelmarkt. Hierdoor is de inhoud van ieder Pakje Droomhuis uniek. Wel bevat ieder pakket 3 rolletjes behang, vloerbedekking, een plastic figuurtje en een vondst uit de kringloopwinkel. Dit kan bijvoorbeeld een koperen vaasje zijn, een beeldje van een kat of een klokje.

Wat is handig om in huis te hebben?

Een schaar en doorzichtige lijm. Dubbelzijdig tape is niet nodig, maar wel fijn. Hiermee plak je lekker makkelijker van alles aan elkaar. Als je wilt kun je dubbelzijdig tape straks bijbestellen. Stop een Pakje Droomhuis in je winkelmand en het dubbelzijdig tape verschijnt direct in beeld. Handig toch?

Lekker verantwoord!

Pakje Droomhuis bestaat uit (industriële) restmaterialen en uit spullen die gekocht zijn bij kringloopwinkels en op rommelmarkten. Alleen de schoenendoos waarin het pakket verpakt is, is nieuw. Volwassenen met een verstandelijke (en lichamelijke) beperking hebben alle materialen voor je geknipt, opgerold, gevouwen en ingepakt dagbesteding bij De Makerij in Rotterdam Schiebroek. Dit werk doen ze met veel plezier en inzet!

© 2013 - 2024 Studio Sproeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel