Raceauto

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)

Wat is het idee?

In Pakje Raceauto vind je meer dan genoeg materialen voor 2 raceauto’s. Voor peuters en kleuters is het fijn om samen met een volwassene aan de slag te gaan. Ze kunnen waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken bij het vastdraaien van de wielen. Vanaf een jaar of 6 kunnen kinderen in hun eentje een raceauto in elkaar knutselen. En als de auto’s klaar zijn? Dan kun je ermee door de huiskamer rijden of van een glijbaan laten racen. De verpakking is zo gekozen dat deze omgebouwd kan worden tot een pitstraat of garage.

Wat zit er in Pakje Raceauto?

De inhoud van de doos is altijd een verrassing! Je krijgt in ieder geval: 2 gezaagde auto’s, wielen, assen, moeren, houten blokjes en 2 plastic figuurtjes. Daarnaast zitten er in iedere doos buitengewone knutselmaterialen, bijvoorbeeld een fietslamp of -band, naaimachinespoeltje, pennendop, kurk of rubberen ring.

LET OP: het zakje bevat kleine (puntige) onderdelen, die niet geschikt zijn voor jonge kinderen die spullen in hun mond stoppen!

Extra leuk!

Dit doe-het-zelf-autopakket is gemaakt in opdracht van De Speelfabriek. Daarom krijg je bij Pakje Raceauto een waardebon voor De Speelfabriek, een super leuke plek in Rotterdam voor stoere uitvinders en ontdekkers. Als je de waardebon inlevert bij De Speelfabriek dan mag je auto’s testen op de 9 meter lange racebaan die daar staat én iets lekkers maken. Helemaal gratis. Wil je daarna nog zeepjes brouwen, zandtekenen, een muurtje metselen, een megaknikkerbaan bouwen of een andere toffe activiteit proberen? Dan koop je gewoon een toegangskaartje.

Wat is handig om in huis te hebben?

Een schaar en lijm. Met verf maak je de auto’s extra mooi. Wil je echt van de glijbaan racen? Dan is een lijmpistool handig.

Lekker verantwoord!

De meeste spullen in Pakje Raceauto zijn restmaterialen. Het hout is voor je op maat gezaagd bij de houtwerkplaats van Stichting Stunt in Delft. Deze stichting begeleidt jongeren en volwassenen uit Delft die zijn aangewezen op een uitkering. Het doel is een betaalde baan. Als dit doel toch niet haalbaar blijkt, dan wordt van de deelnemers verwacht dat ze zich bij Stichting Stunt nuttig maken voor het algemeen belang. Het hout, de wielen, assen en allerlei (buiten)gewone restmaterialen zijn voor je ingepakt bij activiteitenbegeleiding De Makerij in Rotterdam Schiebroek. Hier werken volwassenen met een verstandelijke (en lichamelijke) beperking. Zij doen hun werk met veel plezier en inzet!

© 2013 - 2023 Studio Sproeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel